Cub Cadet

Cub Cadet CC 714 TF

Cub Cadet 700-serien trädgårdstraktorer med sidoutkast är mångsidiga och slitstarka. Stora ytor kan klippas snabbt och enkelt genom sidoutkastet. Klippdäcket kan också konverteras för mulch eller för uppsamling med en påhängsuppsamlare för att samla löv och gräs när så önskas. Lättåkomliga reglage för höjdinställning och klipptillslag, samt pålitlig transmission gör trädgårdstraktorerna i 700-serien till ditt självklara val av trädgårdstraktor.
 

Pris: 16 990:- inkl.moms

Läs mer om CC 714 TF på Cub Cadets hemsida.

Cub Cadet RZT-S42

RZT-S har ratt för enklast möjliga manövrering. Endast Cub Cadet erbjuder äkta Zero-Turn manövrering med ratt och fyrhjulsstyrning för enastående stabilitet, även i branta backar. Din gräsmatta kan nu få det välvårdade snittet du alltid velat ha - utan ansträngning.

Smart, unik och innovativt, det är Cub Cadet.


Pris 36 990:- inkl.moms

Läs mer om RZT-S på Cub Cadets hemsida.

Cub Cadet Z-FORCE 48

Du har valmöjligheten att i Cub Cadet sortimentet välja mellan ratt och styrspakar när det gäller Zero-Turn maskiner. Z-Force S 48 har en ratt i stället för styrspakar, vilket gör den enklare att lära sig använda. Med Syncro Steer teknologin kommer du att få äkta Zero-Turn manövreringsförmåga och med rattens hjälp få full kontroll även på kullar och slänter. Allt för att du ska kunna njuta av den överlägsna prestandan som kommer att göra din arbetsdag lättare och gräsytorna vackrare.


Pris 66 990:- inkl.moms

Läs mer om Z-FORCE S på Cub Cadets hemsida.

 

Kontakta oss

Telefon: 0175-200 20
Öppet: Vardagar 07-17 Lördagar 09-13
Fler kontaktuppgifter »

Senaste nytt

Läs fler nyheter »

Hyresprislista

Hyresprislista

Kom in och hämta ditt exemplar eller ladda ner det här.

Katalog Arbetsplattform

Katalog Arbetsplattform

Kom in och hämta ditt exemplar eller ladda ner det här.

Boka direkt: 0175-200 20
Öppettider: Vardagar 07-17 Lördagar 09-13

Ny hemsida skapad av Dreamscape Interactive - en webbyrå i Gävle