Superpilke

Superpilke - Traktordriven vedmaskin med upp till 120 kapningar i minuten!

Superpilke vedmaskin har en Automatisk och ergonomisk mataröppning.
Med mataröppningen på rätt höjd möjliggörs en effektiv arbetsmetod som sparar krafter. Mataröppningen är på högra sidan enligt körriktningen.

Superpilke vedmaskin är utrustad med en skärande klinga. Ställ ändan av trästocken på dragrullarna och maskinen kapar, klyver och transporterar den färdiga veden till kärran. Samma gap slukar såväl raka som krokiga stockar.

Lång och effektiv transportör

Med den stadiga, 3,0 meter långa utmatningstransportören flyttar du den kluvna veden snabbt till kärran eller i en hög. Som tilläggsutrustning finns att få en 1,0 meter lång förlängning.

Lätt att förflytta

Tack vare den goda utformningen, stabiliteten och enkla konstruktionen kan Superpilke förflyttas behändigt bakom en traktor. En krok som är inbyggd i maskinens bakre del möjliggör förflyttning även i skogen samtidigt.

Snygg och säker kapning

Det effektiva kaparbettet på Superpilke skär till och med 20 cm tjocka stammar och gör ett snyggt snitt. Bettet är monterat på ett säkert avstånd utanför användarens räckhåll. Dragrullarna är försedda med en unik nödstopp-backfunktion, som ytterligare avlägsnar risker för olyckor.

Behändig längdjustering

Vedens längd kan justeras lätt och snabbt enbart med att flytta en sprint. Med samma vedmaskin gör du både större brasved och mindre spisved.

Kontakta oss

Telefon: 0175-200 20
Öppet: Vardagar 07-17 Lördagar 09-13
Fler kontaktuppgifter »

Senaste nytt

Läs fler nyheter »

Hyresprislista

Hyresprislista

Kom in och hämta ditt exemplar eller ladda ner det här.

Katalog Arbetsplattform

Katalog Arbetsplattform

Kom in och hämta ditt exemplar eller ladda ner det här.

Boka direkt: 0175-200 20
Öppettider: Vardagar 07-17 Lördagar 09-13

Ny hemsida skapad av Dreamscape Interactive - en webbyrå i Gävle