Viking

STIHL och VIKING - ett komplett sortiment!

STIHL är specialisten på motorredskap och världens mest köpta motorsågsmärke. Genom målinriktad utveckling, redan från starten 1926, är STIHL en föregångare som alltid presenterar unika innovationer. STIHL erbjuder ett totalkoncept med kompromisslösa kvalitetsprodukter för medvetna proffskunder och krävande konsumenter som vill ha det lite bättre.

VIKING är modernt designade, innovativa gräsklippare. Genom bl a en unik klipp- och uppsamlingsteknologi gör de trädgården så vacker som möjligt. VIKING erbjuder ett koncept med kompromisslösa kvalitetsprodukter för medvetna konsumenter som vill ha det lite bättre.

Klicka här för att se Stihl/ Vikings breda sortiment av trädgårdsmaskiner!

Viking har Gräsklippare, Åkgräsklippare, Robotklippare iMow "Automower" och andra trädgårdsprodukter i sitt sortiment.

 

 

MB 2 RT

Praktisk, lätt biogräsklippare med robust chassi i stålplåt. Med lättstartmotor och mjukt grepp i handtaget för bekväm klippning på mindre till medelstora gräsytor. Med Quick-Fix snabblås som gör det mycket enkelt att fälla ner handtaget för transport eller förvaring. Ny OHV motor och drift som ser till att hålla farten uppe. Perfekt för tomter upp till 1.500 m2.

Kampanjpris 3 990:- inkl.moms  (Ord. pris 5 690:-)

 

 

MB 3 RT

Otroligt lättmanövrerad och effektstark multigräsklippare™ är anpassad för ytor på upp till 2 000 m2. Den är väldigt lättstyrd runt buskar och träd vilket ger perfekt klippta kanter. Integrerad vibrationsdämpning (antivibrationselement mellan motor och kåpa), optimal handtagsdesign och QuickFix snabbfästen (för att snabbt fälla ned handtaget för transport och förvaring) sörjer för enkel hantering och bekväm användning. Multigräsklipparen kan användas både med sidoutkast och som biogräsklippare.

Pris 6 190:- inkl.moms

 

 

 

Kontakta oss

Telefon: 0175-200 20
Öppet: Vardagar 07-17 Lördagar 09-13
Fler kontaktuppgifter »

Senaste nytt

Läs fler nyheter »

Hyresprislista

Hyresprislista

Kom in och hämta ditt exemplar eller ladda ner det här.

Katalog Arbetsplattform

Katalog Arbetsplattform

Kom in och hämta ditt exemplar eller ladda ner det här.

Boka direkt: 0175-200 20
Öppettider: Vardagar 07-17 Lördagar 09-13

Ny hemsida skapad av Dreamscape Interactive - en webbyrå i Gävle